onsdag 20. april 2011

En uke i paradis

Nå har vi tilbrakt ei uke i paradis, eller nærmere bestemt Taufua Beach Fales på Samoa. Kritthvit strand, grønt vann, sol fra skyfri himmel og hyggelige folk har vært ingrediensene den siste uka.
IMG_8971
  Tida har gått med til å:
- Ligge på stranda og lese
- Ligge på stranda og sove
- Ligge i vannet og dyppe
- Spille fotball / volleyball på stranda / i vannet
- Spille kort
- Spise mat
IMG_8958
IMG_9210
Dette er det mesteparten av uka har gått med til. Med andre ord en fantastisk deilig og avslappende uke! Men vi har faktisk fått tid til LITT andre aktviteter også. En dag dro vi en liten gjeng på en utflukt ut til en øy som kalte seg the Turtle Island. Vi dro med andre ord ut for i håp om å få se skilpadder! Vi hadde flaks og fikk se en gjeng allerede fra båten, men for de fleste av oss ble det desverre kun med disse. I snorkletustyret så vi kun haugevis med sjøpølser (ææsj) og mange små, fargerike fisker. Foruten snorkling, brukte vi tiden på denne nesten øde øya til å gå tur nesten rundt øya, leke med ball og lese. Vi fikk også servert en deilig lunsj; helstekt fisk, papaya eller søtpotet (litt vanskelig å bestemme), stekt middagsbanan og en kokosnøtt til drikke!
IMG_9122
Vi fikk følge av verdens søteste hunder på tur rundt øya
IMG_9139
Lokal mat til lunsj. Magnus strever med å få kokosvann i glasset i bakgrunnen. Det var ikke så lett!
På kveldene spiste alle som bodde her middag på langbord. Det var med andre ord gode muligheter til å bli kjent med andre folk her! På søndagen fikk vi også tilbud om lokal mat til lunsj. Her fikk vi smakt bl.a. blekksprut, rå fisk, helgrilla gris og en frukt som blir brukt som potet. Det slo ikke helt an hos alle, men morsomt å prøve!
IMG_9164
Klare for middag sammen med Cathrine og Magnus, et veldig søtt par fra Tønsberg som vi traff på flyplassen på Samoa og tilbrakte mye tid sammen med, helt til vi skilte våre veier på LAX, flyplassen i LA.
 Vi bodde i en åpen Fale helt i strandkanten. Med andre ord både sovna og våkna vi til bølgebrus, en deilig følelse!
IMG_9147
Hver kveld var det en ny, nydelig solnedgang. Stunning!
IMG_8957
Falen vår
Hver onsdag og lørdag var det fia fia. Da hadde noen lokale danseoppvisning for oss, og vi fikk prøve oss på litt lokal dans. Det ble også lagt opp til dansing og en aldri så liten fest etterpå, god stemning!
IMG_9033
Flinke dansere!

3 kommentarer:

  1. Fyy søren Marie, eg blir så missunelige.. D ser ut se dåkke har d heilt konge!! Kjekt at dåkke oppdatere bloggen sånn at me kan fulla me :D kos dåkke videre på tur :)

    SvarSlett
  2. Heldiggrisar! Eg ønske meeeeg: ei palma, ei kvit strand og litt av den brunfargen! please?
    Jaja, her heima i Norge er det og fint... I dag var det 18 grader, sol og fint skiføre ; )
    kos dokk masse i Mexico : )

    SvarSlett
  3. Kjedelig at dåkk havna en så lite fin plass då, såg passe utriveligt ut :/

    SvarSlett